Com funciona

 • 1 Registre

  El primer és que un professor -o un adult si participes com a particular- es registri a la Lliga Kalafat des de:
  www.lligakalafat.com

  Al registrar-se, obtindrà el codi de l'escola, que hauran de fer servir els alumnes per inscriure's a l'escola –o amb el pare/mare–.

  Indica'ls que entrin a www.lligakalafat.com i seleccionin Sóc alumne.

 • 2 Aconseguir punts

  Una vegada registrats, els alumnes podran triar els llibres que vulguin i respondre a les 10 preguntes de comprensió lectora que conté cada quiz.

  En acabar el qüestionari, l'alumne rebrà 1 punt per cada resposta correcta, a més dels punts extra que otorgui el llibre (+3, +6 o +9 punts).

  El quiz d'un llibre només pot respondre's una vegada, però es poden realitzar els quiz de tots els llibres.

 • 3 Rànquings

  Els punts totals aconseguits pels alumnes d'una mateixa escola se sumen per a posicionar-la en el rànquing d’escoles. Les 3 primeres escoles el dia que finalitzi el termini de participació seran les guanyadores.

  També es pot consultar el rànquing de participants en el qual es mostra el nom de pila de l'alumne i la seva escola. Els 20 primers seran els guanyadors.

 • 4 Compra validada

  Per tal de rebre els premis, els guanyadors han d'haver-hi fet una comanda de llibres (consultar bases) de la col·lecció Kalafat des de la web de Castellnou o a través d'un comercial acreditat abans de divendres 1 de març de 2019.

  Tant si ets una escola com un particular, hauràs de fer servir el teu codi per realitzar la compra, ja que tindràs un descompte especial i apareixerà reflectit al teu compte.

 • 5 Entrega de premis

  Les 3 primeres escoles del rànquing i els 20 primers nens el dia que es tanca el termini, 15 de maig de 2019, seran els guanyadors de la I Lliga Kalafat de comprensió lectora.

  Si la compra està validada -professor o particular- rebran els premis corresponents per a cada categoria.

  Consultar els premis